Onze ritten

Stichting Blue Classic Lines biedt een aantal vaste ritten. Deze ritten worden vaker aangeboden. Hier ziet u een overzicht van onze ritten.

De Waterlandroute

De Waterlandroute (lijn 879) gaat door het mooie gebied ten noorden van Amsterdam: Waterland. De rit biedt een mooie afwisseling van dorpjes tot steden. We vertrekken vanuit Amsterdam en daar eindigen we ook weer. We rijden door de prachtige plattelandsomgeving van Landsmeer en Purmerland. Maar ook plaatsen als Purmerend, Volendam en Broek in Waterland passeren we tijdens de rit. Stichting Blue Classic Lines laat u kennis maken met een prachtige omgeving.

De Veluwe-zuidroute

Een pareltje van onze ritten is de Veluwe-Zuidroute. Het gebied ten zuiden van rijksweg A1 gaan we tijdens deze rit verkennen. We rijden vanuit Barneveld richting Otterlo en Hoenderloo. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is daar ook gelegen. We zullen de bus aldaar parkeren en zo bent u in de gelegenheid om een tijdje in het Nationale Park te zijn. Later kunt u ontspannen in de bus en zullen we verder nog een mooie route rijden via plaatsen als Loenen, Dieren en Velp. Een mooie rit in een prachtige omgeving!

De Veluwe-noordroute

Vanuit Voorthuizen rijden we de Veluwe-Noordroute. We rijden door het prachtige landschap ten noorden van Rijksweg A1.
We rijden door plaatsen als Ermelo, Elspeet, Nunspeet, Epe en Uddel. U zult genieten van de typisch Gelderse plaatsen en de prachtige natuur van de Veluwe. Ook zullen we een stop maken bij Paleispark Het Loo. We verwelkomen u graag bij deze prachtige rit.